Bedrijfsprofiel Zeller+Gmelin Drukinkten Benelux

Zeller+Gmelin Benelux distribueert de inkten en lakken van Zeller+Gmelin binnen Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn sinds 1984 gevestigd in Nederland en in 2015 wegens groei verhuisd naar een moderne en ruimere locatie te Asten (nabij Eindhoven). Zeller+Gmelin B.V. heeft een centrale ligging binnen de Benelux, waardoor drukkerijen binnen België en Nederland dagelijks snel en kostenefficiënt van drukinkten en lakken worden voorzien.

Met behulp van een grote variatie aan instrumenten en testapparatuur op ons applicatie-laboratorium, bieden wij u tal van mogelijkheden om combinaties van drukmateriaal, drukinkt en lak vooraf te testen. Wij kunnen kleurmetrische gegevens voor u verzorgen evenals gegevens over voorbehandeling en hechting, glanswaardes, viscositeitinvloeden en vloeigedrag, schuurproeven, droog- of curing gegevens en rheologie eigenschappen van de drukinkt.

Wij hanteren de meest moderne laboratorium apparatuur van o.a. Prufbäu, IGT Reprotest, GEW, IST, BYK, Arcotec en XRite. Op aanvraag voorzien wij u direct van mengrecepturen en een digitaal receptenboek van uw inktserie van Zeller+Gmelin.

Op onze mengafdeling kan elke gewenste kleurtoon voor u machinaal worden gemengd in elke gewenste hoeveelheid met grote batchcapaciteiten. Omdat wij grote hoeveelheden standaard inkten op voorraad houden, kunnen wij kleine, middelgrote en grote drukkerijen snel en kostenefficiënt voorzien van de gewenste kleur drukinkt. Wij voorzien u van Pantone® en eventuele specifieke mengkleuren op basis van een kleurmodel zonder langdurige levertijden.

Onze mensen van Technical Sales werken samen met gerenommeerde printing-press producenten en parallel leveranciers binnen de grafische markt en staan klaar om een oplossing aan te bieden voor uw technische vragen.